معرفی ۳۲ خانه مسافر غیرمجاز در همدان به پلیس اماکن

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان همدان از شناسایی و برخورد با خانه مسافرهای غیرمجاز در همدان خبرداد و گفت: در ایام تعطیلات عید نوروز خانه مسافرهای غیرمجاز در همدان شناسایی و به پلیس اماکن معرفی می‌شوند.

به گزارش میراث‌آریا، مجید جهانگیریان، سه‌شنبه ۴فروردین‌ماه بیان کرد: طی این مدت تعدادی از خانه مسافرهای شهرستان برای دریافت مجوز در سامانه مربوطه ثبت نام کرده‌اند و از مابقی خانه مسافرها هم درخواست داریم هرچه زودتر اقدام کنند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان همدان تصریح کرد: با بازدیدهای مشترک با پلیس اماکن کار ساماندهی خانه مسافرها در همدان به سرعت در حال انجام است و در حال شناسایی واحدهای غیرمجاز هستیم.

او یادآورشد: طی چند روز گذشته ۳۲ خانه مسافر غیرمجاز در شهرستان همدان شناسایی و به پلیس اماکن معرفی شده‌اند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404010500972
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha